Kedves Olvasó, Vásárló!
Nagy örömömre szolgál, hogy ismét tudok Hozzád szólni, és most szeretnék megosztani veled egy nagy eseményt a Tóalmási Kolbász Manúfaktúra életéből.
Ami továbbra is fontos a számunkra, hogy egészséges, tiszta és jó minőségű húskészítményeket készítsünk mindenkinek!
És a nagy esemény amit említettem nevezetesen az, hogy ma van a Tóalmási kolbász Manúfaktúra 27. születésnapja.
A Húsüzem 1994. szeptember 1-jén kezdte meg működését Tóalmáson, azaz ezen a napon érkezett be az első 60 darab félsertés amiből kolbászokat és füstöltárukat készítettünk.
Az alap elképzelésünk már akkor is az volt, hogy őrizzük a hagyományokat és jó minőségű, tiszta élelmiszereket készítsünk.
Ehhez a kiváló alapanyagokon kívül elengedhetetlen a még kiválóbb munkatársak közreműködése.
Szerencsésnek mondhatom magamat és a céget is hiszen az elmúlt 27 évben rengeteg jobbnál jobb képességű és szándékú munkatárssal volt lehetőségem együtt dolgozni.????
Talán Te is köztük voltál vagy éppen most is itt vagy.????
Éppen a napokban akadt a kezembe egy régi fotó mappa a számítógépem archívumában ahol rengeteg korábbi húsüzemes fotót találtam.
Ezeken a fotókon sok-sok régi munkatársat láttam akikkel rengeteg közös élményünk volt és tömérdek kiváló minőségű terméket készítettünk együtt.
Az idő elszállt és ma már ezek a munkatársak sajnos nincsenek mellettem.
Ettől függetlenül én nagyon hálás vagyok MINDENKINEK, aki valaha is dolgozott a húsüzemben, hiszen a Tóalmási kolbász mindig is a munkatársak voltak, minden régi és jelenlegi munkatárs együttesen.
Az Ő munkájuk ami a Tóalmási kolbász, amit Ti szerettek és amit a mai napon éppen 27 éve készítünk folyamatosan.
Boldog születésnapot tehát Tóalmási kolbász Manúfaktúra és boldog születésnapot Munkatársak!
Kurunczi János
Alapító
+36 20 937 4104