Termékeinket ezáltal szeretettel és nagy gondossággal készítjük. Épp ezért, most szerettük volna megtudni és betekintést nyerni a dolgozói szemszögbe, hogy miért is olyan jó a kolbásztöltés oszlopos tagjának lenni, a füstölőben figyelemmel kísérni a heti több tonna áru megfüstölését, vagy a csomagoló részleg vezetőjének lenni, ahol nagy pontossággal és precízséggel készítik össze a boltok áruját?
A húsipar dolgozói számára 2 kérdést tettünk fel, amelyre nagy örömmel érkeztek a válaszok:
Miért szeretsz a Húscsarnok Kft.-nél dolgozni?
- Megbízható kollégák, jó csapat, pörgös munka, jó és pontos bérezés
- Jó a társaság, gyorsan telik az idő, sok tapasztalatot tudok szerezni
- Idős korom ellenére naponta szerzek új tapasztalatokat, tudok fejlődni fizikálisan is és szakmailag is
- Nem kell messzire utazni és nem kell gyomorideggel bemenni
- A jelenlegi csapat jó, országszerte elismert termékeket gyártunk, mindenhol elismerően szólnak a Tóalmási Manufaktúra által forgalmazott füstölt termékekről
- Jó munka körülmények és szuper kollégák, főnökség
- Egy nagy család része lehetek, kölcsönösen segítjük egymást a munkában
- Családias légkör, egymással tisztelettel beszélünk, van összetartás, megbecsült embernek érzem itt magam, ami motivál a napi feladatokban, kíváncsiak a véleményünkre
- Legfontosabb egy munkahelyen a légkör, tisztelettel beszéljünk egymással, összetartó csapat
Mi az, amit a legjobban szeretsz a munkádban?
- Az áru összekészítése és címkézése a boltoknak
- Változó a munkakör és nem monoton
- Azt csinálhatom, amit szeretek és érdekel a kezemből kiadott munkámnak a végterméke, büszke vagyok a szép és hibátlan árura
- Úgy érzem a főnökeim és munkatársaim bizalmát élvezem, ezáltal önállóan végezhetem a munkámat
- Szeretem, amit csinálok és szeretek egyedül dolgozni
- Gyermek korom óta foglalkoztatott a húsfeldolgozás és a vele való hentes szakma
- Olyan munkafolyamatot végezhetek, amit szeretek csinálni, szeretek hússal dolgozni
- Azt szeretem a legjobban, hogy az egész csapat olyan, mint egy nagy család