Ebben az évben került sor először a Tóalmási Húsüzem vásárlóknak szóló nyílt napjára, ahol látogatóink betekintést nyerhettek az üzem életébe, munkafolyamataiba és megkóstolhatták termékeinket.
tovább2016 január 16-n nálunk forgatott az Echo TV Gazdafórum című műsora. Betekintést engedtünk a tóalmási húsüzletünkbe és a húsüzembe egyaránt. Cégünk tulajdonosa és munkatársai meséltek a gyártási folyamatokról, technológiáról, és amit tudni érdemes a Tóalmásiról.
továbbA füstölt szalonna egy időben sok kritikát kapott. Mégsem ment ki a divatból, mert nemcsak jóízű, de egészséges is.
továbbAz adventi időszak beköszöntével a hentesek kirakatait nézegetve egyre gyakrabban jutna eszünkbe a vidám karácsonyi nóta sorai: „Van-e kolbász a padláson? Ha nincs a kolbász a padláson, nem ér semmit a karácsony!”
továbbHogy kerül a Tóalmási kolbász a Forbes-ba, a világhírű üzleti magazinba? Nem véletlenül. Húsüzemünkről azzal az ürüggyel számolt be idén a Forbes, hogy sikeres vállalkozás receptje akár olyan egyszerű lehet, mint a hagyományos magyar kolbászé, ha jól eltalálják. Az alaposan meginterjúvolt Kurunczi János azonban nem titkolta el a kezdeti nehézségeket sem…
továbbA táplálkozási tanácsadók nem győzik hangsúlyozni, amit a régi falusi emberek példájából tudunk. Hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, amikor tanácsos úgy belakni, mint a császár. Például legalább a munkanap felére erőt adó, éhségűző füstölt kolbásszal vagy császárszalonna falatokkal. Miért annyira fontos ez? Íme az okok.
tovább